Ammepuder aflaster ryggen og nakken - Dan Product
354
post-template-default,single,single-post,postid-354,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Ammepuder aflaster ryggen og nakken

Ammepuder

Ammepuder aflaster ryggen og nakken

Når man har født, så skal man amme sit barn, og det kan være meget anstrengende for kroppen. Dette vil folk, som har født give ret i, og det kan ofte give spændinger i nakken og/eller ryggen. Derfor kan det være en god ide at aflaste ryggen og nakke. Det er dog svært, når man skal amme, da man skal holde barnet. Derfor kan det være en god ide at gøre brug af ammepuder, da de kan støtte barnet.

En armepuder sørger for, at barnet ligger stille og roligt i en bestemt position, som gør det nemt for dig at amme. Ikke nok med at barnet ligger godt for dig, så ligger barnet også i en komfortabel stillinger, hvilket gør barnet roligere. Hvis man så vender det om, og skal se det fra moderens/ammerens synspunkt, så aflaster det ryggen og letter de spændinger, man kan få i nakken. Man får altså en amme position, som er meget sundere for kroppen. Det skyldes bl.a. andet, at graviditetspuderne sørger for, at ammeren ikke skal løfte babyen. Når man bruger ammepuder, skal man altså blot støtte barnet, hvilket er knap så krævene og hårdt.

Ammepuder – former og farver

Når man skal ud og købe ammepuder, så finders der et væld af ting, som man skal tage stilling til. Her er det bl.a. følgende tre ting, som man skal tage stilling til:

  • Variant
  • Form
  • Farve

 

Det første man skal sætte sig i hovedet, det er at finde en variant. Det gør man ofte ud fra pris, og hvor meget behov man har for at blive aflastet. Ammepuder som ikke aflaster meget, koster ikke meget. En billig ammepude er ofte firkantet, mens en dyr ammepude er syet, så den støtter meget. Man skal derfor gøre op med sig selv, hvilken variant man ønsker, da det spiller en stor rolle i, hvor meget man vil yde under amningen. Nogle ammepuder er meget simple, mens andre er lavet sådan, at der er skjulet lomme til udstyr.

Næste punkt er formen, for selvom der findes mange, som ligner hindanden, så er der alligevel stor forskel. Forskel ligger i, hvor meget du bliver aflastet, da det spiller en stor rolle. Dog er der også nogle former, som aflaster dig, men ikke er de mest komfortable stillinger for barnet. Derfor skal du gøre op med dig selv, om du vil ofre flere penge på, at dit barn ligger godt. Det vil ofte give dig den fordel, at du får et roligt barn.

Sidst men ikke mindst, så skal du gøre op med dig selv, hvilken farve du vil have den i. Mange ender ud med, at købe en farve, som passer til barnet køn, men sådan behøves det ikke være. Der findes man ammepuder, som er meget neutrale, så du kan finde noget, som også passer ind i hjemmet. Det vil give den fordel, at det ikke ligner, at det roder, hvis den ligger fremme i eksempelvis stuen.

No Comments

Post A Comment