Sådan undgår din baby sår og brændemærker | Knæbeskytter baby
613
post-template-default,single,single-post,postid-613,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Babyer får ofte sår og brændemærker når de kravler

Babyer får ofte sår og brændemærker når de kravler

Alle babyer er igennem en periode, hvor de elsker at kravle. De kravler rundt og rundt og kan bruge meget tid på det. Det sætter dog også nogle gange sine spor. Går det lidt hurtigt og bliver knæene kørt hen ad jorden, kan det godt give sår, brændemærker eller lignende på knæene. Det kan på sigt være en irritation for babyen og gøre meget ondt. Det findes der forskellige produkter, der kan forebygge. Læs med her og få anbefalinger til produkter mm.:

Hvilke konsekvenser kan det have for babyen at kravle? 

Som nævnt tidligere er alle babyer igennem en periode, hvor de elsker at kravle. De kan bruge rigtig meget tid på det, og synes det er det fedeste. Det sætter dog desværre for det meste også sine spor. Efter længere tids kravlen kan babyer ofte have sår og brændemærker på bl.a. knæene, hvilket selvfølgelig gør ondt på dem. 

Knæbeskytter baby sørger for sikker leg

Hvorfor er kravlen og gang vigtigt for babyer?

Når babyer kravler eller går er det hele tiden med til at forbedre deres motorik. Det er derfor meget vigtigt at forældrene har fokus på, at deres babyer går og kravler nok. Motorik er en meget vigtig faktor, og en dårlig motorik kan faktisk føre til forringet indlæringsevne. Det skyldes at der med dårlig motorik bruges meget energi og mange kræfter på at holde styr på sin krop. Derfor er det ikke meget koncentration tilbage at bruge på læring. 

Hvordan kan man forebygge skader under kravlen? 

Der findes forskellige produkter og løsninger til at forebygge sår og brændemærker under kravlen. En af de mest effektive produkter må siges at være produktkategorien: knæbeskytter baby. Produktkategorien knæbeskytter baby tilbydes i flere forskellige størrelser og mange forskellige farver. Knæbeskytterne har gummidutter på knæene, hvilket er med til at sikre at barnet står fast, når der kravles. Derudover er det selvfølgelig også med til at beskytte barnet i mod skader som sår og brændemærker.

Krav til knæbeskyttere: 

  • Beskyttende
  • Behagelige
  • Tilbydes i flere farver

Det er for det første selvfølgelig vigtigt, at knæbeskytterne er beskyttende. De skal være med til beskytte babyen i mod sår, brændemærker og lignende, når der kravles. De skal derudover også være behagelige at have på, så babyen stadig har lyst til at kravle mm. Til sidst skal det også være et fint design og tilbydes i flere farver, så det passer ind i enhver garderobe. 

No Comments

Post A Comment