Professionelle kokkeknive giver din madlavning et helt nyt liv
588
post-template-default,single,single-post,postid-588,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Dine råvarer fortjener gode kokkeknive

knive

Dine råvarer fortjener gode kokkeknive

Madlavning er et spændende univers, som giver anledning til øget kreativitet og sjov. Det handler dog langt hen ad vejen om at have de helt rigtige råvare til rådighed, lige så vel som de rigtige knive. Det skaber klart de bedste forudsætninger for at få lavet det bedst mulige mad til dig selv og ikke mindst til dine gæster.

Hvad er gode knive?

Der findes mange forskellige knive. Den fejl, som de fleste begår, er at anvende den samme kniv til det hele. Det er ikke meningen, at brødkniven skal anvendes til at skære grønsager eller for den sags skyld kød. Det vil både være med til at ødelægge råvarerne lige såvel som dine knive.

 

Der findes derfor også et hav af forskellige kokkeknive, som er udviklet til et bestemt område og bestemte råvarer. Det vil klart være det, som man får mest muligt ud af. Blandt så er følgende knive alle forskellige

 

  • Santokukniv
  • Nakirikniv
  • Tourniekniv

 

Blandt andet er en santokukniv faktisk en all round kniv. Dog så gør det høje firkantende blad sig meget anvendeligt til brugen i at hakke og snitte grønsager. Hvorimod en tourniekniv af en mindre størrelse og derfor egner sig til noget andet. Hvis man vil have mest muligt ud af sin madlavning og sine kokkeknive, så er det vigtigt at undersøge anvendelsen og formålet med den enkelte kniv.

Er dit arrangement ikke noget skal være stor og formelt, så findes EfB Caféen også, som kan bruges til mere uformelle sammenkomster. Dette er bl.a. her det kan være rigtig hyggeligt at holde receptioner, fordi det så er helt nede på jorden. Dette betyder også, at du har mulighed for at benytte dig af nogle lækre festlokaler i Esbjerg uanset om du skal være 1500 eller 50 mennesker.

Pas godt på dine kokkeknive

Ude i de mange danske hjem så går hverdagen hurtig. Madlavningen skal gerne glide, og der er ikke altid tid til at behandle sine køkkenredskaber så godt, som de fortjener. Hvis man vil have, at ens knive skal holde bedst muligt og i længst tid, så skal man passe godt på dem. Det vil sige først og fremmest så er opvaskemaskinen helt udelukket. Det er absolut ikke sundt for knive at komme i opvaskeren. Det kan ganske enkelt ikke forsvares.

 

Endvidere så kan man med fordel huske at slibe sine knive i ny og næ. Det vil sige, at man skal huske, at en kniv bliver brugt. Den vil også slide den, men hvis man sliber den, så vil de fortsat fungere optimalt.

No Comments

Post A Comment