En fadpumpe er industrien vigtigste værktøj - Copenhagen Pump
447
post-template-default,single,single-post,postid-447,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

En fadpumpe er industrien vigtigste værktøj!

Fadpumpe

En fadpumpe er industrien vigtigste værktøj!

Danmark bliver vi kaldt det lykkeligste land, og der kan være noget om det, for vi er et i-land, hvor de fleste ting er meget veludviklede. Det betyder, at der er mange ting, som fungerer, også selvom vi ikke tænker over det. Det betyder, at vi nogle gange også kan komme til at tage ting for givet, hvilket er en skidt ting, som vi helst skal undgå. Vi skal i stedet huske hvor godt vi har det her i Danmark, hvor der ikke er krig, hungersnød eller store naturkatastrofer. Noget af de vi i Danmark er rigtig gode til, er at lave pumper. De fleste kender store danske virksomheder, men dem skal vi ikke snakke om i dag. I stedet skal du hører om, hvorfor en fadpumpe er vigtige for din dagligdag. Det er de bl.a fordi de kan bruges til følgende:

  • Aftapning
  • Omfyldninger
  • Flytning af væsker

 

Dette er nogle opgaver, hvor der skal være totalt styr på, hvad der foretages, for ellers kan det komme til at berøre mange mennesker. Derfor er det også godt at en dansk fadpumpe er så højteknologisk, at den kan måle med præcision, som du aldrig har set før.

Brug af fadpumpe

FadpumpeSom nævnt er fadpumper gode, når man skal bruge en enorm høj præcision. Derfor benytter man som nævnt fadpumper, når man skal tappe noget, fordi man så får den rette mængde. Dette er meget vigtigt, når man inden for kemien skal blande noget, som der er mennesker der skal bruge. Blander man noget forkert, så kan man nemlig komme til at skade mennesker, hvilket er vildt skidt. Først og fremmest ønsker man ikke at skade nogle mennesker, og for det andet skader det virksomhedens omdømme.

Udover at en fadpumpe kan bruge, når man skal tappe noget, så er en fadpumpe også god, hvis man skal lave omfyldninger. Man laver bl.a. omfyldninger, hvis man gerne vil undgå, at der er noget, som ligger stille længe. Så kan det være en god ide at få over i en anden beholder, så det ikke ligger og gærer eller lignende. Her er en fadpumpe også enorm vigtig, da man ikke ønsker, at der slipper noget ud. Det er især, når man arbejder med syrer og baser, at det helst skal gå korrekt til, hvis man gerne vil undgå en ulykke. I industrien er syrer og baser nemlig meget stærkere, end det man brugte i fysiklokalet i folkeskolen.

Sidst men ikke mindst er en fadpumpe også enormt vigtigt, når man skal flytte noget. Det fungerer lidt på samme måde, som når man skal lave omfyldninger. Her vil man nemlig gerne undgå, at der sker udslip eller at der er nogen, som kommer til skade. Disse ting man ofte transporterer, når man bruger en fadpumpe er nemlig ofte farlige for både mennesker og dyr. Det betyder, at der kan opstå en katastrofe eller en forurening, hvis man ender med et stort udslip. For at undgå dette, så kan det være en rigtig god ide at bruge en fadpumpe.

No Comments

Post A Comment