Fritid - Dan Product
124
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-124,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Fritid

Bliv en mester til at strikke

Mangler du en tidsrøver af en hobby, som du kan fordybe dig i og samtidig skabe noget brugbart. Så er strikning lige noget for dig. Gav’strikken er en virksomhed som både sælger udstyret til hobbyen, men de tilbyder endnu vigtigere kurser hvor man kan lære alt inden for strikning og hækling. Så hvis det er en hobby for dig, så bør du tage på strikkekursus hos Gav’strikken.

Tag dig af dine medmennesker

Er du meget omsorgsfuld, og sætter en ære i at pleje og tage dig af dine medmennesker. Så er en SOSU uddannelse måske en karriere vej for dig, der er nemlig rigtigt mange muligheder inden for det område. Du kan blive social og sundhedsassistent, sosu hjælper, pædagogisk assistent og meget mere. Kig eventuelt ind på SOSU.dk og se dine muligheder.

Hav reservedelene ved hånden

Er du lidt af en tech nørd og kan godt lide at fikse smartphones, eller måske bare sørge for at din egen er fuldt optimeret hele tiden. Så er Bramming electronics et sted du vil finde interessant. Hos Br-electronic kan du nemlig finde ALT i reservedele til smartphones, tablets osv. Så hvad enten du leder efter en skærm til din iphone 6 eller et nyt holdbart cover, så har de det du skal bruge.

Fritids groning

Kan du godt lide at lege med planter i din fritid, så er der meget spændende udstyr at hente hos Gro-lys.dk. På webshoppen er de nemlig specialiserede i udstyr der vil få dine planter til at gro optimalt. Et af deres mest populære kerneprodukter er et såkaldt grotelt, som bidrager med den rette futighed og den rette mængde lys.

Tag på en lærerig tur med dine børn

Er du også træt af den uundgåelige tur til Lalandia hver skoleferie?  Trænger du til nærvær med dine børn i udendørs forhold hvor børnene blive stimuleret gennem naturen og du får frisk luft. kort og godt sagt – En tur med børnehobby.

Byg selv pavillon til haven

Er du på udkig efter at bygge din gades flotteste pavilion, der får selv de kræsne til at kigge, så kan du hos hobbydrivhus vælge mellem et stort udvalg af forskellige design af pavilloner til alle typer haver.

Gør festen unik

Skal den bedste fest/event arrangeres, så giver NKmusic dig masser af muligheder for at gøre arrangementet unik. Du kan for eksempel book en komiker til at underholde efter forretten, og derefter har de et hav af musikere der kan sparke festen igang for alvor

Til blomsterhaven

Elsker du at bruge fritiden på at plante smukke blomster, så du får den flotteste have på gaden. Så er blomsterverden en side du kan finde rigtig nyttig, de har nemlig stort set alle de blomsterløg som du måtte kende til og have brug for. Et af deres mere populære frø er fra planten gladiolus, som med garanti vil tilføje mere farve til din have.

AT DRIVE FORRETNING I SIN FRITID

Der findes mange måder at drive forretning på. Er du en eksisterende fysisk butik? eller er du en nyopstartet virksomhed? så er det alpha omega at man får sig en shopify webshop.

Køb en skoletaske der kan bruges til lidt af hvert

Skal sønnike have en ny skoletaske, så er det en god ting at vurdere en taske der kan bruges til meget mere end bare skolen. Hos Netuglen kan du blandt andet finde en flot Jeva skoletaske som kan bruges til både skole og fritidsliv. Det er en investering både du og dit barn vil blive glad for.