Giv dit barn den bedste start - Dan Product
397
post-template-default,single,single-post,postid-397,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Giv dit barn den bedste start

Giv dit barn den bedste start

Flere og flere børn lider af et nyt fænomen ved nyfødte kaldet “babyryg”. Fænomenet rammer specielt nyfødte, der ligger ustabilt og ikke kan sove helt igennem en nat

 

 

Er du en af de mange nybagte mødre anno 2018? Så kender du måske det fænomen som hedder “babyryg”. Diagnosen kommer ved symptomer som mest vises med mærker på ryggen, uro ved søvn og generelt gråd og utilpashed. Babyryg kommer typisk af at barnet ligger forkert på ryggen, enten når det skal sove eller bare ligge ned. Diagnosen er et udbredt fænomen blandt nyfødte, fordi flere bruger tæpper eller lignende når barnet skal ligge ned. Dette er forkert og kan lede til mange lidelser hos barnet. Grundet den manglende støtte ved barnets ryg og hoved. Dette  med virker til at barnet ligger skævt, og forvolder sin egen ryg en skade. Dette kan løses med en babynest, du kan læse mere om den her. Babynesten giver dit barns hoved og ryg støttet for at give den bedste komfort.

Babynesten sørger for –

  • Støtte til barnets ryg og hoved
  • Giver komfort og varme
  • Beroligerer
  • Hjælper til en uforstyrret søvn

Der foregår en samfundsudvikling i øjeblikket blandt flere og flere forældre. Udviklingen går på at forældrene gerne vil give deres børn en mere naturlig opvækst. Hvilket kan opfattes som ganske normalt, i en tid hvor flere og flere mennesker søger tilbage til en mere nondigital eller tilbage til rødderne livstil. Dette kommer med den konsekvens at deres børn ikke får de nødvendige værktøjer der kræves for at barnets opvækst bliver så stabilt som muligt.
Babynesten kan siges at være en form for rede til barnet, som skaber trygge rammer på linie med dem der var i livmoderen. Babynesten kan også fungere som en transportabel seng.

Det 100% økologiske tekstilmateriale i høj kvalitet tåler både vask og tumbling. Dette kan være særligt brugbart i situationer hvor produktet skal kunne holde i lang tid.

Babynesten kan ligeledes bruges som nakketræner til dit barn. Her kan du sammen med dit barn styrke barnets nakke og ryg. Babynesten kan også bruges til leg, puden kan sagtens ligges under et legestativ.

No Comments

Post A Comment