Sådan kan du gøre din drømme frisure til virkelighed | Hair extensions
523
post-template-default,single,single-post,postid-523,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Hair extensions gør din drømme frisure til virkelighed

Hair extensions

Hair extensions gør din drømme frisure til virkelighed

Hårmoden har ændret sig markant de sidste årtier. Hair extensions er en ny og meget udbredt trend i verdensbilledet i dag. Det giver nye muligheder, som man ikke kunne have forestillet sig før. Læs mere her omkring hvad hair extensions i virkeligheden er.

Hvad er hair extensions?

Et langt og flot hår kan tage forfærdelig langt tid at udvokse, og er for mange er det helt umuligt. Hair extensions er løsningen. Hår extensions er forlængelse af ens naturlige hår. Det egentlige mål med forlængelsen er, at det ikke skal kunne ses, at man har sat det ekstra hår i. Håret findes i et hav af forskellige nuancer, så alle kan finde det helt rigtige matche til deres egen hårfarve.

En af de mange fordele ved hair extension er muligheden for fornyelse. Det kan være, at man trænger til et frisk pust af ens frisure. Det ekstra hår kan tilklippes til kundens ønsker. På den måde kan ens drømme frisure blive virkelig.

Forskellige extensions metoder

Der findes forskellige påsætningsmetoder, som hver især har sine fordele. Følgende metoder er de mest udbredt:

  • Cold fusion
  • Hot fusion
  • Ultra sonic totter
  • Klip in
  • Flettemetode

Alt afhængig af hvilket hår, som man har at gøre med, så vil en frisør kunne vejlede en. Nogle ønsker måske kun at få sat hår i til en bestemt anledning, imens andre ønsker et mere længerevarende resultat.

Hair extensions

Kvalitet af hair extensions

Der findes forskellige kvaliteter indenfor hair extensions. Remy hair er en af de materialer, som bruges til at lave extensions. Det er 100% ægte hår af den bedste kvalitet. Alle hårstrå vender i samme retning, hvilket gør, at håret ikke filtre.

hairgoals.dk tilbyder dette lækre kvalitets hår til de bedste priser, så alle kan være med. De yder den bedste service og rådgivning til eventuelle spørgsmål. Derudover tilbyder de mange forskellige påsætningsmetoder.

No Comments

Post A Comment