Livsstil - Dan Product
231
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-231,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Livsstil

Ure – Hvad skal man vælge?

Skal du til at finde et nyt ur? Så kan det for mange være rigtig svært at finde den rette stil, da der er så mange muligheder derude. Ure fra Rolex, Breitling, Omega eller TAG heuer er svære at erhverve sig uden at betale dyre domme. Derfor bør man kigge mod Jaguar ure istedet, her får du nemlig kvalitets ure til rimelige priser.

Få skabt din drømmebolig

Har du fundet drømmeboligen, og skal til at renovere det så det bliver lige præcis som du ønsker? Så kan det være en god ide at slå dig sammen med en professionel maler, en der kan løfte opgaven ligemeget hvor stor den er. Leder du specifikt efter en lokal maler i Middelfart eller andre byer i midtjylland området, så er det Denbettemaler v/ Djina Stub du bør tage fat i.

Frisør Nykøbing F

Skal du konfirmeres og mangler en god frisør?

Måske står du overfor en konfirmation, hvad enten du selv skal konfirmeres eller dit barn skal konfirmeres. Så har du brug for at blive trimmet inden den store dag. Hos Brdr. Rölink, frisør Nykøbing F, får du ikke bare en god klipning, men også en unik atmosfære.

Har du brug for have inspiration?

Laver du havearbejde i weekenden? Og har du brug for inspiration eller evt hjælp til havepleje? Her kan du se træfældning pris.

træfældning priser

Vin på abonnement

Få din månedlige dosis af vin på den letteste måde, nemlig med levering. Hos Mevino kan du nemlig bestille vin på abonnement, hvor den kasse du vælger vil blive leveret lige til døren fast hver måned.

Tag på trænings bootcamp

Skal du have sparket træningen igang, så kan en trænings bootcamp tjene det formål perfekt. Bodyforlife i Rødovre afholder med jævne mellemrum disse bootcamps, og deres træninger er for enhver kropstype.

De klassiske Kværne fra Peugeot

Hos Peugeotkvaern.dk finder du det største og mest spændende udvalg af kværne. Peugeot salt og peber er velkendt verden over, og har en stil der aldrig vil uddø.

Unikke smykker fra Bornholm

Elsker du smukke smykker med unikke designs, så er det tiden værd at lægge et besøg forbi Heleneduffau på Bornholm. Her designes smykkerne selv i alle de lækre kvaliteter som hvidguld, rosaguld og sølv. De har et glimrende udvalg af både sølvringe, forgyldte øreringe og halskæder.

Brugskunst som du vil have det

Elsker du at sætte dine egne personlige præg på din bolig, både i de store ting men også de små. Så er Mostersskur et besøg værd, da de har alverdens flotte møbler, nips og tilbehør til boligen. Ønsker du for eksempel at skabe lidt mere liv i dine puder på sofaen, så kan du hos mostersskur finde et stort udvalg af flotte pudebetræk.

Køkkenmaskiner gør livet lettere

Tilbringer du mere tid i køkkenet end du har lyst til, så er det højst sandsynligt fordi du ikke har det rigtige køkkengrej. Jo bedre køkken tilbehør du har, des hurtigere og nemmere vil madlavningen foregå. Og hvis du ikke ved hvor du skal begynde at lede, så bør du gå ind på Køkkenverden.dk. Der kan du nemlig nemt og hurtigt navigere rundt på diverse kategorier omhandlende køkken udstyr, så du næste gang ikke skal opleve madlavningen som en tidsdræber.

Koreansk forkælelse

Kan du godt lide at forkæle din hud, så den bevarer sin skønhed og sundhed. Så er der spændende nyt østfra, da koreansk hudpleje er begyndt at gøre sit indtog på det danske marked. Hos Surisuri kan du få fingrene i alle de bedste produkter fra Korea, du kan eventuelt starte med en øjencreme og derefter begynde på de mere omfattende og populære hudpleje produkter såsom sheet masker.

Få en unik oplevelse hos frisøren

Skal den månedlige tur til frisøren ikke være så kedelig, og føles som noget der bare skal overstås. Så kig forbi brødrene Rölink på Nykøbing Falster, de lægger en ære i at gøre hver aftale til noget unikt. Du behøver nødvendigvis ikke at bo i nykøbing for at besøge dem, hvis du søger en frisør i Maribo området kan du nemlig også tage turen til brødrenes salon få kilometer derfra.

“Fyr” op for hyggen

Har du en brændeovn eller andet slags fyr derhjemme, og elsker du at fyre op for hyggen med damen eller hele familien. Så er det en god ide at finde en god og pålidelig leverandør af træpiller og briketter, som du kan lave en fast aftale med og som du ved bliver overholdt. Rbsalg er et af de firmaer du med fordel kan lave sådan en aftale med, de har nemlig brændsel i bedste kvalitet, og de leverer altid lige til det sted/den adresse du ønsker.

Slip for vedligeholdelse

Ønsker du et stilrent hjem, både udenfor og indenfor, men magter ikke vedligeholdelse af de forskellige ting. Så får du her et lifehack til haven. Hos InGarden kan du nemlig anskaffe dig et vedligeholdelsesfrit hegn som vil sætte de perfekte rammer om din have, og som slet ikke skal bekymre dig om at vedligeholde.

Tag en slapper med et godt glas

Kører din hverdag også hurtigt til tider? Så kender du også det pres som bliver fjernet fra skuldrene, når du finder den helt rigtige vinimportør. Som kan bidrage med den kvalitets vin som gør din hverdag nemmere.