En mountainbike efterskole som giver opleveser for livet!
322
post-template-default,single,single-post,postid-322,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

En mountainbike efterskole som vil give oplevelser for livet!

En mountainbike efterskole som vil give oplevelser for livet!

Når man skal på efterskole, så skal man være ude i god tid. Der er især rift om pladserne på naturefterskolerne, da vi desværre ikke har mange af dem i Danmark. Det er blandt andet de natur efterskole, som har mange specielle linjer, som vi har brug for. Her kan vores børn nemlig få lov til at udfolde i lige præcis den sportsgren eller adventure eventyr, som de drømmer om. Flere efterskoler har cykling på programmet, men for få gør noget ud af mountainbike. Derfor får du i dag en guide til, hvordan du finder en god mountainbike efterskole, som tilbyder en go undervisning i mountainbike. Dette kommer til at give dit barn en meget bedre oplevelse under hele efterskole opholdet, og så bliver det langt mere end pengene værd.

Mountainbike efterskole

Når man skal ud og finde en god mountainbike efterskole, så er der en lang række af krav og spørgsmål, man skal stille den gældene efterskole. De krav skal helst kunne opfyldes før du er sikker på, at dit barn får en god undervisning. Kravene kan blandt andet være:

  • Instruktørene skal være uddannet
  • Instruktørene skal have mange års erfaring
    • Både praktisk og teoretisk

Hvis du ikke selv opnår at finde en god efterskole, som kan rumme disse få krav, så findes der blandt andet en mountainbike efterskole på Bornholm, som giver en lang række færdigheder, og en masse gode naturopleveser. Dette fås kun en natur efterskole som den nævnte, og det kommer til at blive mindeværdigt for dit barn. På Bornholms mountainbike efterskole, så får dit barn blandt andet følgende færdigheder indenfor mountainbike sporten:

  • Mountainbike efterskoleUdvikling af tekniske færdigheder
  • Basal viden om den fysiske træning
  • Får konkrete formidlingsværktøjer
  • Førstehjælps kursus
  • Give en viden om den praktiske og teoretiske sikkerhed
  • Give bevis på at du kan lede en mindre gruppe

Dette er noget, som dit barn kan tage videre med i livet og få rigtig meget ud af. Især det at din barn kan gå fra efterskolen med certifikat/bevis på, at han/hun kan undervise indenfor mountainbike, hvilket kan hjælpe andre videre, så de kan bliver gode. Oven i købet vil dit barn også få undervisninger i trails. Trails kan også betegnes som den sti eller bane, som man kører på. Det betyder, at dit barn selv kan være med til at lave trails, og også har forståelsen af, hvordan de så skal køres.

Kom på besøg!

Hvis det lyder spændende at lave trails og resten, som er en del af denne mountainbike efterskole, så kan du kommer forbi. Du kan enten komme på den første fredag i måden, som giver et godt indblik i den hverdag, som man bliver en del af som elev. Er dette ikke noget, som passer ind i dit program, så har naturefterskolen heldigvis også en Efterskole camp, som giver dig mulighed for at prøve aktiviteterne på de linjer, som efterskolen har. Her får dit barn også tydelige og beskrivende undervisningen, inden de bliver kastet ud i udfordringerne, som bliver afholdt i skønne og smukke naturomgivelser.

No Comments

Post A Comment