Personlig træning Århus | Sådan finder du den rigtige personlige træner
417
post-template-default,single,single-post,postid-417,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Personlig træning i Århus giver resultater

Personlig træning i Århus giver resultater

Fokusset på sundhed er blevet større og større de seneste par årtier, hvilket har medført at flere og flere er begyndt at gå op i motion og træning. Det kan dog godt være svært at holde motivationen oppe, hvis man selv skal stå for det hele. Derfor er mange begyndt at anvende en personlig træner. I dette indlæg kan du blive klogere på, hvad personlig træning egentlig er, hvad målet med det er , samt hvor man kan finde personlig træning i Århus, der giver varige resultater. 

Hvad er personlig træning?

Personlig træning er, som navnet angiver, træning, der er direkte målrettet en enkelt persons helbred, form, behov og mål. I et fitnesscenter og ved holdtræning er der ofte begrænset tid til rådighed til hver enkel person, og der bliver derfor lagt fokus på, hvad fællesskabet vil få mest ud af. Alle har dog forskellige behov og det kan derfor være en stor fordel at få en personlig træner, der kan hjælpe med at nå ens mål, samtidig med at der bliver taget hensyn til ens helbred og grundform.

Personlig træning består ikke kun i et træningsprogram, men også inspiration til kost og til at finde og fastholde motivationen til at træne og spise sundt.

 

Målet med personlig træning

Det er naturligvis forskelligt, hvad ens individuelle mål med personlig træning er, men mange ønsker at få et skub i den rigtige retning. Personlig træning er ikke noget man skal have hele livet. Det er naturligvis en mulighed, hvis det virkelig er det man ønsker, men ofte er ideen, at man får et skub i den rigtige retning, så man på et senere tidspunkt selv kan overtage.

For at blive personlig træner skal man først have gennemført en uddannelse som fitnessinstruktør, hvilket tager 2 år. På denne uddannelse får man viden om, hvordan man instruerer enkeltpersoner og hold, samt undervisning i styrke- og konditionstræning. Derudover får man indsigt i:

  • Kroppens anatomi
  • Kredsløb
  • Energisystemer
  • Analyse af kropsholdning
  • Teknikker til styrke- og konditionstræning

Det er derfor naturligt, at personlige trænere kan rådgive om, hvordan man opbygger et træningsprogram og når sine mål, bedre end personer uden uddannelsen. Med personlig træning får man hjælp til at udvælge de helt rigtige øvelser, hvilket betyder at man ofte kan træne meget mindre, og samtidig opnå sine mål hurtigere. Det kræver blot den rigtige sammensætning af øvelser.

Personlig træning i Århus

Uanset hvilken by man bor i, er det altid en god idé at undersøge ens muligheder, når det kommer til personlig træning. Det er individuelt, hvordan man bedst bliver instrueret. Nogle mennesker foretrækker en hård og kritisk tilgang, mens andre har brug for en mere anerkendende tilgang. Man kan bl.a. spørge rundt i sit netværk eller søge på nettet.

I og med at Århus er Danmarks 2. største by er der også mange forskellige fitnesscentre. Dette betyder naturligvis også, at der er mange personlige trænere at vælge imellem. Er man derfor på udkig efter en personlig træner i Århus, bør man måske have et par konsultationer med et par forskellige inden man beslutter sig. Det er naturligvis altid en fordel, hvis fitnesscenteret ligger tæt på en, derfor kan man prøve at spørge i et nærliggende fitnesscenter først. Der er mange muligheder for personlig træning i Århus, men det er altid en god idé at forholde sig en smule kritisk, så man finder det bedst mulige match.

No Comments

Post A Comment