Red liv efter et førstehjælpskursus | Førstehjælpskursus horsens
594
post-template-default,single,single-post,postid-594,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Red liv efter et førstehjælpskursus

Red liv efter et førstehjælpskursus

I den store verden sker der uheld, som vi hører om på daglig basis. Det kan dog også ske i nærheden eller for øjnene af dig, og derfor er det vigtigt, at man kan træde til og gøre en forskel. Det kan tilmed være et spørgsmål om liv eller død, og derfor vil dig og dine nærmeste være bedst stillet med et førstehjælpskursus horsens.

Hvad er førstehjælp?

Førstehjælp er helt konkret den hjælp, som almindelige mennesker udøver, der ikke er uddannet indenfor behandling eller lægefaget. Det er i tilfælde af en tilskadekommen, som har brug for hjælp og venter på fagfolk til at overtage behandlingen. Uheld kan ske overalt, og det kan være, at hjælpen ikke kan være på stedet i øjeblikket efter. Her er det altafgørende, at den danske befolkning og vores medmennesker har muligheden og ressourcerne til at træde til og gøre en forskel.

 

Førstehjælp kan være mange ting. Det behøver ikke nødvendigvis være i tilfælde af livreddende førstehjælp men også i tilfælde af andre uheld. Støtte og forklaring vil ligeledes være med til at give patienter en langt større ro og tryghed.

Er dit arrangement ikke noget skal være stor og formelt, så findes EfB Caféen også, som kan bruges til mere uformelle sammenkomster. Dette er bl.a. her det kan være rigtig hyggeligt at holde receptioner, fordi det så er helt nede på jorden. Dette betyder også, at du har mulighed for at benytte dig af nogle lækre festlokaler i Esbjerg uanset om du skal være 1500 eller 50 mennesker.

førstehjælpskursus horsens

Førstehjælpskursus horens

Førstehjælp er ikke forbeholdt nogle. Hvis du er boende eller arbejder i nærheden af Horsens, så vil du kunne booke førstehjælpskursus horsens. Her vil du få et professionelt kursus med passioneret instruktører, der brænder for at skabe en forskel ved at passe på hinanden. Det behøver langt fra hverken at være svært eller kedeligt at lære førstehjælp. Tværtimod vil kurset bestå af vekslende opgaver kombineret med teori.

 

Der er nogle forskellige ting, som vil være helt grundlæggende at lære. Det er dog også med til at kunne redde liv og gøre den store forskel. Enkle teknikker og redskaber er afgørende i situationen. Der vil derfor i alle kurser indgå:

 

  • Kunstigt åndedræt
  • Hjertemassage
  • Anvendelse af hjertestarter

 

Dertil vil der indgå andre former for førstehjælp. Den bedste måde at lære førstehjælp er ved at prøve det i praksis. Her vil der være medbragt de rigtige foranstaltninger til at få en fornemmelse for, hvordan man skal håndtere situationerne. Det handler om at give deltagerne muligheden for hands on, at have en hjertestarter i hånden. Lige såvel som det handler om at få den rigtige teknik til hjertemassage.

Kursus for alle

Der findes ikke et sådan tilfælde, hvor det er for tidligt eller for sent at lære førstehjælp. Hos førstehjælpskursus horsens vil der blive taget hensyn til publikummet og deres behov og foranstaltninger.

 

Endvidere vil vi også tilbyde færdelsrelateret førstehjælpskursus. Er man ved at tage kørekort eller skal have det fornyet, så vil det også være forpligtet, at man har taget et bestået førstehjælpskursus af gode grunde. Sker der et biluheld eller lignende, så vil man have et ansvar for sine medmennesker, som man også har i alle andre situationer. Kurset kan virke af langtid, da det har en varighed på 8 timer. Der vil dog være ind tænkt et spændende og underholdende forløb. Her skal man blot spørge sig selv, om det er tiden værd i forhold til at redde et menneskeliv.

 

No Comments

Post A Comment