Sådan opnår du sikkerhed på byggepladsen

0
857

Det kan være svært at opnå en tilstrækkelig sikkerhed på byggepladserne. Da der sker meget og hvis det er større byggepladser, er der mange forskellige mennesker, der arbejder på plads hver dag og på forskellige tidspunkter. Det er dog ikke kun uheld man skal være opmærksom på, når vi kigger på sikkerheden på en byggeplads.

Over de seneste år har der nemlig været rigtig mange indbrud på byggepladserne landet over. Dansk Byggeri har nemlig lavet en ny undersøgelse, her viser det sig at mere end fire ud af ti bygge og anlægsvirksomheder har haft indbrud på deres byggepladser alene bare i 2018. Disse inbrud koster de involverede virksomheder rigtig dyrt, da de både mister materialer og kan koste store forsinkelser. Disse forsinkelser kan resulterer i, at det kan være udfordrene at levere byggeprojektet til den aftalte tid. Vi er kommet på nogle gode råd, så byggepladserne har mulighed for at undgå indbrud eller have større chance for at få materialer og grej tilbage hvis nu man har været uheldig med at have haft et indbrud.

En af de første gode råd er mærkning af ens materialer og værktøjer. Det kan være en rigtig god idé at mærkning af materialer og værktøjer giver en større chance for at få det stjålne udstyr retur, hvis det nu skulle blive beslaglagt. Det kan dog også have en rigtig stærk præventiv effekt, da det gør at tyvene ikke gider bruge deres tid på fjernelsene af de forskellige mærkninger og måske vil det gøre at de lader tingene ligge.

Det kan også være en rigtig god idé at skulle indarbejde en daglig rutine. Denne daglige rutine gør at man husker bedre at alt lige bliver tjekket efter og aflåst før man forlader byggepladsen. Derudover kan det være en god idé at afsikre et særligt område hvis man har udstyr, der er særligt værdifuldt. Det kan være en sej kamp med forsikringsselskaberne. Du skal nemlig kunne dokumentere, at byggepladsen har været aflåst. Derfor kan det med fordel bruges kameratårne. De kan nemlig dække store arealer og med video materiale, er der langt større chance for at kunne få opklaret indbrudene. Derudover hvis det er muligt er det en rigtig god idé at opsætte byggepladshegn rundt om byggepladsen. Her kan man med fordel gøre brug af sikringsfirmaet, så det er den optimale løsning opnås.

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her