Efterårs modetrends med blazere 2020

0
1198
Trends

Bliv inspireret til efterårsmoden lige her, vi har samlet den fedeste trend til den kommende sæson. De forskellige trends går fra tidløse klassikere med nye detaljer til trenchcoaten, tern og den populære oversize blazer fra mange år tilbage. Vi tager dog også et kig på de helt nye detaljer med store kraver under striktrøjen, praktiske regnjakker, som har fået en overhaling og de altid komfortable joggingsæt, som virkelig er stormet frem på de sociale medier, som instagram.

Den helt store efterårsmode trend til kvinder er de mere maskuline oversize blazere, som virklig blev brug i 90’erne og kunne opleves især i netflix serien om Michael Jordan. Trenden er gået helt amok efter serien The last dance. Det er dog kvinderne der har overtaget brugen af den oversized blazer i forhold til i serien. Da det var meget populært at mænd gik i oversized blazere i 90’erne. Det er en helt anden drejning fra de tidligere sæsoner, hvor vi så suits til kvinder med meget flotte feminine detaljer, kommer vi her i efteråret til at se meget mere til jakkesæt stylet maskulint med skjorter, rullekraver og loafers til. Det kommer også til at blive brugt efterårsfarver, så vi kommer til at se en masse grå og beige farvede suits. Da det er stort og boxet samt maskulint, kan du med fordel style sættet med en feminin taske og løst hår, så du får blødet det maskuline lidt op. Hvis du ikke er til hele sættet, så gør du bare brug kun af den oversized blazer da det er nøglemoden i efteråret. Her kan blandt andet nævnes freequent blazer, de har nogle flotte blazere, som virkelig ville være flotte til efterårsmoden.

Hvis der er noget der har ramt de sociale medier med storm er det comfytøj og joggingsættet. Du kan næsten ikke undgå dem længere hvis du kigger på de sociale medier hvis man følger personer, som har fokus på modetøj. Men hvorfor vil man dog også det. Jogginsættene er flotte og meget behagelige. Det er især blevet populært, da mange har arbejdet hjemmefra pga. corona og derfor ikke behøvede at have det helt vilde outfit på hver dag. Men derfor behøver man jo ikke gå ned på mode.

Vi håber du kan finde en masse inspiration til dit efterårstøj. Vi håber du kan bruge artiklen til at finde en masse inspiration til dit kommende garderobeskab, så det er klar til efterårsmoden.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her