5 fordele ved en robotplæneklipper

0
276

Robotplæneklippere er efterhånden fast inventar i de fleste haver, der har et areal af græs, som kræver vedligeholdelse. Der er altså ingen regler for, hvor stor en have du skal have, før det kan betale sig.

Men det kan være en fordel at købe en robotplæneklipper, der passer til den størrelse have, du har. Har du f.eks. en stor have, der er helt op til 1000m2, så er en Husqvarna Automower 310 en god løsning til den størrelse. Har du en almindelig størrelse have, som de fleste husejere, kan du finde en til billigere penge, der matcher det behov.

Derfor må du eje en plæneklipper

Den er tidsbesparende

Træt af at bruge tid tirsdag efter arbejde på at slå græs? Eller stresse rundt søndag, inden der kommer gæster, fordi der skal slås græs? Det slipper du for med en robotplæneklipper. Det er ikke kun i privaten, at en robotplæneklipper er tidsbesparende. Det samme gør sig gældende på arbejdet. Her kan i enten spare penge med en eller bruge tiden på andre relevante ting.

Mindre ukrudt

En robotplæneklipper kan oftest bidrage til en tættere og grønnere græsplæne, da de regelmæssige klipninger minimere ting såsom mos og ukrudt. Denne type klipning kaldes også bioklip, da den efterlader græsset på plænen og det dermed fungerer som naturgødning.

Tåler regnvejr

Din robotplæneklipper kan tåle vand. Ja, du slipper altså for at slå græsset selv, blot fordi det har regnet et par dagen. Den kører alle dage – uanset vejret. Det er dog værd at være opmærksom på, hvis et kriterie er, at den skal kunne køre i regnen, hvilken du vælger. Nogle kører nemlig bedre i græsset end andre. Oftest vil den dog blive “kaldt” retur, hvis det regner for meget.

Lydsvag

Vi har altid mest tid til at slå græs, når det er tidlig morgen og naboerne sover eller sen aften efter en lang dag, når naboerne sidder ude og spiser med familien. Men det er slut med at genere naboerne! Robotplæneklipperen er nemlig lydsvag og kan derfor køre alle tider på døgnet, når der er behov for det. Nogle er selvfølgelig mere lydsvage end andre. Så er det et ønske, bør du undersøge det yderligere, inden du køber en.

God til allergikere

Sidste ting, som er værd at få med på listen, er, at en robotplæneklipper kan være alletiders til allergikere, så de slipper for at slå græsset og dermed have kontakt til træet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her