Er et stue tæppe en god ide?

0
620

Umiddelbart lyder tæppe i stuen ikke altid som en god ide! Gamle minder om spildte ting på gulvtæppet har fået os til at krumme tæer ved tanken om et stue tæppe derhjemme. Men det behøver ikke være sådan – og heldigvis får flere og flere øje for det, og dermed anskaffer sig et stue tæppe. For når det kommer til stykket, er der faktisk mange fordele med et stue tæppe. 

Dine fordele med et stue tæppe

Selvom at stue tæppe for mange kan lyde som noget, der kræver mere, end det giver. Men der er rent faktisk en masse fordele ved at have et tæppe fra væg til væg derhjemme. 

Giv dine fødder kærlighed

Først og fremmest, er det skønt for fødderne, når man kommer hjem efter en lang dag med sko på – smide skoen og gå på et dejlig, blødt stue tæppe. Her kan du vælge et stue tæppe af en lidt mere vamset materiale, så det er rigtig blødt og skønt at gå på. 

Øg lydkvaliteten derhjemme

Et tæppe kan meget mere end bare at se flot ud – og være rart for dine fødder. Ved at have et stue tæppe i en rum, hvor der oftest bliver snakket, grinet, set tv og hørt musik – så øger du faktisk lydkvaliteten væsentligt med et tæppe. Det gør nemlig at lyden er mere klar, buldrer mindre og bare giver dig en væsentligt bedre akustik i dit hjem. De fleste af os kender følelsen af, at den buldrende lyd fra snakken og grin gør os trætte, fordi lyden tunger. Det hjælper et stue tæppe dig med at minimere. 

Slidstærke materialer   

Alt efter hvad der passer til lige netop jeres hjem, vil du kunne vælge et stue tæppe i et materiale, som passer lige netop din slidstyrke, der er behov for i jeres hjem. F.eks. er et stue tæppe i polyamid virkelig slidstærkt – og kan altså klare lidt af hvert. Det er altså oplagt til en familie med f.eks. børn og kæledyr. For materialet er, som nævnt, utrolig slidstærkt – men samtidig er det behageligt at gå på. Det har en speciel blødhed, som alle vil elske. 

Så der er pludselig mange fordele ved at have et stue tæppe derhjemme. Og skulle uheldet være ude, og der bliver spildt på tæppet – jamen, så er det ikke det værste, der kunne ske. Der findes et hav af renseprodukter, som du kan rense og fjerne pletter med. 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her