Skab en spændende undervisning i folkeskolen | Laboratorieglas
599
post-template-default,single,single-post,postid-599,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Få en spændende undervisning med laboratorieglas

Få en spændende undervisning med laboratorieglas

Alle elever er forskellige, men der skal på nogle tidspunkter ikke så meget til at imponere dem. De naturvidenskabelige fag er meget anderledes end de ellers meget traditionelle fag, hvor bøger og læsning er essentiel. Det er dog nødvendigt for diverse skoler, at de har det rette udstyr til rådighed som laboratorieglas.

Gør undervisningen spændende

Vores børn og unge i samfundet i dag bruger utrolig meget tid i skolen. Der er også et langt højere niveau end førhen set, men det kan være svært at bibeholder opmærksomheden hos eleverne. De sidste timer ud på eftermiddagen er ofte svære at gennemføre til UG både for lærer og elever. Hvis man dog har planlagt et spændende og overbevisende program for dagen, så vil man opleve stor opmærksomhed fra eleverne og en succesfuld time.

laboratorieglas

Laboratorieglas er nødvendige

De naturvidenskabelige fag lægger op til mere end blot at sidde med en bog. Her kan eleverne for alvor prøve kræfter med og udforske forskellige processer på egen hånd. Elever lærer forskelligt, og derfor er det også vigtig for de børn, som ikke får meget ud af at læse, at have muligheden for at prøve kræfter med nye ting.

 

Der kræver dog imidlertid også, at skolerne har det rigtige laboratorieudstyr til rådighed. Det er både for at kunne nå det fulde potentiale med undervisningen men også for sikkerhedens skyld. Særligt bruger man til næsten hvert eneste forsøg laboratorieglas. Her er følgende de mest populære:

 

  • Koniske kolber
  • Reagensglas
  • Bægerglas

 

Her er det vigtigt, at man finder en pålidelig forhandler, der leverer ordentlige produkter. Det skal være glas, som kan holde til at blive håndteret af børn og unge, uden der sker noget videre med dem.

Sikkerhed fremfor alt

En af de mest essentielle grunde til, at man skal have laboratorieglas og rigeligt af dem til rådighed, er sikkerheden. Man skal ikke glemme, at der fra ministeriets side er mange regler og krav, der skal overholdes. Det er for elevernes egen skyld, der skal behandle væsker og andet under de rigtige forhold.

Laboratorieglas er til netop for dette formål. På denne måde vil det være nemt for eleverne at arbejde med forskellige væsker og eksperimenter uden at komme til skade. Det kunne være et forsøg, hvor der er syre og base til stede, som ikke skal i kontakt med huden. Andre forsøg er også meget udbredt, fælles er at der anvendes laboratorieglas hver gang for et succesfuld forløb.

No Comments

Post A Comment