Læbepomade med solfaktor? En nødvendighed i Danmark

0
910
læbepomade med solfaktor

Til trods for at vi bor i Danmark, så er læbepomade med solfaktor faktisk en essentiel ting altid at have med sig på farten. Men “Hvorfor?” tænker du helt sikkert. Når man kigger på vejret i Danmark på årsbasis, så er det som regel maks 2 måneder om året, hvor vi kan mærke solen brænde igennem skyerne og give os lidt kulør. Det er jo ingenting i forhold til, at vi har 12 måneder på et år.

Aldrig undervurder UV indekset

Men til trods for minimale dage med grader over 25, så er der altså UV stråler i atmosfæren konstant. Om vinteren siges det, at vores UV indeks er på omkring 1 og på sommerdagene estimerer DMI, at den højst bliver 7 midt på dagen på en meget varm dansk sommerdag. 

Hvornår skal man bruge læbepomade med solfaktor?

Der anbefales, at så snart et UV indeks er over 3, så skal der bruges solbeskyttelse.

Når der tales om solbeskyttelse, forbinder mange det med god grund med solcreme til kroppen. Mange glemmer læberne og ender med forbrændte læber, der er hævede, ømme og tørret ud. 

Læbepomade med solfaktor 2

Dine læber er sårbare

Dit ansigt bliver konstant udsat for sol og UV stråler – også de lune dage, hvor det ikke helt er sommer endnu. Vores ansigt er et af de steder på hele vores krop, der er mest udsat i forhold til vind og vejr. Det gælder derfor selvfølgelig også i forbindelse med UV stråler. Sørg for at gøre det til en vane altid at have en læbepomade med solfaktor på dig, specielt til de måneder hvor UV indekset herhjemme er over 3. Så sørger du for, at de konstant er beskyttet og plejet. 

Får du det ikke gjort, vil du oftest herhjemme opleve nogle tørre læber, som i værste tilfælde sprækker lidt og det er ubehageligt. Samtidig gør det også, at det kan være svært ikke at pille i og dermed gør det værre.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her