Julegave til hund

0
1260

Julen nærmer sig 

December nærmer sig langsomt og du mangler stadig at købe julegaver – vigtigst af alt, så mangler du at kunne krydse “julegave til hund” af på din liste. Julegave til din hund, som også er din bedste ven, skal selvfølgelig ikke snydes for en julegave.

At købe julegave til sin hund bliver mere og mere populær for hvert år. Dette er grundet, at hunden bliver set som en ligeså stor del af familien, som ethvert andet familiemedlem. Det er derfor helt forståeligt, at du gerne vil glæde den med et nyt stykke legetøj, en pose godbidder eller andet.

 

Pas på din hund 

Selvom at julegaver til din hund er en sjov ide, er det vigtigt at huske på, at det stadig blot er et dyr. Julen er en stressende ting, ikke kun for mennesker, men også for de firbenede. Vi har flere på besøg og der sker generelt flere ting i vores hjem end normalt. Dette gælder hele julen og specielt også juleaften, hvor de fleste får gæster. Når du juleaften gerne vil give din hund sin gave, så sørg for ikke at stresse den. Det kan være overvældende for en hund med nye folk omkring sig, højt snakken, samtidig med at der bliver larmet fra alle pakkerne, der bliver åbnet. 

 

Gør juleaften rar for jer alle 

Så sørg for at din hund har mulighed for et sted med fred hele aftenen og kan du mærke, at din hund ikke har lyst til at være social eller at den har brug for afslapning, så pak julegaven op for den, eller giv den julegaven senere på aftenen. Måske dagen før endda hvis du ved, at den er sensitiv over for mange mennesker og larm. 

På den måde sikrer du den bedste jul for din hund og den vil også forbinde sin julegave med noget rart og sjovt, hvis det bliver gjort i dens eget tempo. 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her