fire seværdigheder du bare skal se i Næstved

0
809
hotel

Næstved er en rigtig dejligt by med masser af skønne seværdigheder, som man bliver nød til at se. I denne lille turist guide har vi samlet nogle seværdigheder, som dækker en masse forskellige oplevelser. De seværdigheder vi har fundet er: Hotel Kirstine, Næstved Automobilmuseum, Herlufsholm kirken og Zoopark sydsjælland.

Hotel i Kirstine

Det er vores valg af hotel i Næstved. Hotellet er et 4 stjernet privatejet hotel, som har deres beliggende i hjertet af Næstved. Selve hovedbygning til hotellet er bygget tilbage i 1745, men er brugt, som hotel siden 1909. Alt dette går igen, lige når man træder ind af døren. Her kan man mærke hotellets historie. Hotellet er oplagt til en hyggelig og romantisk tur, hvor der er en helt særlig atmosfære, som kan danne rammerne for den unikke weekend i ønsker. På hotellet er det både muligt at kunne overnatte, have et ophold, afholdelse af fest eller bruge rammerne til et kursus eller møde. Den gode beliggenhed gør det muligt at komme en tur rundt i Næstved og det gør at shopping og caféer er tæt på dig. Derudover er der skøn natur lige rundt om hjørnet og lige bagved hotellet bugter sig susåen.

Næstved Automobilmuseum

En ægte samlers værk. Det er absolut besøget værd. Der er en masse at kigge på og man kan fordybe sig i flere timer. Sjovt for hele familien og lærerigt. Det er ikke kun biler i alverdens udgaver, men også utallige andre samlinger. Det gjorde at alle havde det sjovt og havde forskellige historier at fortælle, da alle har nogle forskellige historier til de forskellige motorkøretøjer, der er udstillet.

Herlufsholm Kirke

Herlufsholm kirken er rigtig flot og er faktisk blevet renoveret fornyligt. Den ligger stadig, som en del af Herlufsholm kostskole og indgangen af kirken plejer at være startstedet kostskolen sommerrundvisninger. Selve kirken er en stor oplevelse med smukt interiør og en rigtig fin og lang historie. Kirken ligger i helt fantastisk naaturområde, hvor det er muligt at kunne gå en tur i skoven og rundt om susåen.

ZOOPARK Sydsjælland

Zoologiske haver er altid et besøg værd. Det er det samme her. Det er ikke den største zoologiske have men parken kan noget. Det er meget intimt. Her kan man være tæt på dyrene og til børnene er der en rigtig fin legeplads. Det er muligt at sidde ved nogle særlige borde og bænke ved indgangen, så man har et direkte udsyn til tigerne.

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her