Supervision skaber en bedre arbejdsplads

0
804
Supervision fyn skaber en bedre arbejdsplads

Arbejder du med eller har du selv svært ved at håndtere pressede og stresset situationer? En supervisioner kan give dig råd og midler til at fungere bedre i dit job og lægge den dårlig samvittighed på hylden. Læs mere her omkring hvad supervision i virkeligheden er.

Supervision fyn hjælper dig i en presset og stresset hverdag

Hvad er supervision?

Supervision er en faglig læring og en udviklingsmetode for både enkeltpersoner samt mindre grupper fra arbejdsmarkedet. Særligt inden for den sektor, som arbejder med andre mennesker, kan der være behov for en supervision. Supervisioner findes hele landet over, bl.a. Supervision fyn.

Ved følgende situationer kan man eksempelvis søge til supervision:

  • Oplever du en presset og stresset hverdag
  • Mangler du viden inden for prioritering
  • Har du dårlig samvittighed over din tilstrækkelighed
  • Mangler du støtte fra kollegaer eller ledelsen


Der kan være mange grunde til at søge hjælp hos en supervisioner, både leder og ansatte. Man vil lære at reflektere over sit arbejde. Det som en supervisioner også gør er at sætte lys over nye vinkler og udfordringer. Man lærer meget af hinanden omkring, hvordan man skal agere og handle i situationer.

Formålet med supervision

Hensigten er ikke at indse problemerne. Det er tværtimod at skabe læring, udvikling og handlemuligheder. Det kan være svært for nogle at skulle give så meget af sig selv, og ikke få noget tilbage. Den omsorg man giver, synes ikke tilstrækkelig. Man får derfor midler til at kunne fungere og handle rigtigt i eventuelle situationer.

Det er også anbefalet til leder, som kan mangle overblik. Det vil skabe distance fra de ansatte, som har brug for sikkerheden og anerkendelsen.

Supervision fyn

Supervision på fyn, mere præcis supervision odense, kan der anbefales Center for livskunst. De arbejder med de enkeltes udfordringer og lærer fra sig heraf. De tilbyder gruppe supervision, som giver endnu mere viden og udveksling af erfaringer.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her