Din baby shampoo skal være skånsom

0
818
Baby shampoo uden skadelige stoffer

Det er en stor gave at blive beriget med at få en lille en derhjemme. Det er dog ikke helt uden bekymring og mange frustrationer. Mange forældre oplever hver dag og månederne op til fødslen, at de skal træffe valg, der synes små men har en stor indvirkning. Heri blandt skal de vælge hvilken baby shampoo de har lyst til at bruge, og det er ikke uden konsekvenser.

Baby shampoo uden kemikalier

De små vandhunde eller ikke?

Alle mennesker har forskellige holdninger og meninger. Ligeledes vil man hurtigt opleve, at dette også er gældende for de helt små. De kan være meget bestemte, og det går desværre udover de mange hårdtarbejdende forældre. I forbindelse med badet, så vil der være nogle børn, der er helt vild med det. De kan være en stor kamp at få dem op igen uden et stort postyr. På den anden side så er desværre også nogle, der ikke bryder sig om det våde element og shampoo til baby. Der er ikke nogen videre forklaring, men det er fortsat til stor irritation for de travle forældre. Derfor kan det anbefales, at man alt afhængig af situationen laver det venligt og rart for den lille. Her er det både temperaturen og legetøjet, som kan være en vigtig faktor. Ligeledes så er det vigtigt at vælge en skånsom baby shampoo, så der ikke opleves gene.

Du skal ikke være bange for badet

Den lille guldklump synes ofte meget sårbar og skrøbelig. Det er imidlertid ikke i badet, at der er den store fare. Når ens baby er over en uge gammel, så kan man begynde at bade dem helt uden bekymring. Selvom huden fortsat kan se meget tynd ud, så er det ikke et problem med en god baby shampoo. Det er dog vigtigt, at der anvendes den helt rigtige sæbe. Man kan ikke bare bruge den, som står inde i brusebadet. Det skal være en blød og behagelig baby shampoo, der kan anvendes på både krop og hår.

For at få en succesfuld oplevelse både som forældre og barn, så kan man med fordel følge disse råd:

  • Vær forsigtig men grundig
  • Brug en målestok for varmen
  • Gå glad i bad

Det er ganske vist rigtig, at man skal være forsigtig, når bader en lille en. Det skal dog ikke begrænse en til ikke at komme hele vejen rundt. Det vil i mange tilfælde falde helt naturligt. Husk dertil varmen ikke må opstige 37 grader, og altid at medbringe et høje humør.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her