Vær god ved jorden – køb økologisk rengøringsmiddel!

0
579

Vi lever i en hverdag, hvor sundhed kommer i mange former og meninger. Men en af de ting, der de seneste par år har fået mere og mere fokus, er økologi. Økologi er kendetegnet ved, at det tager hensyn til miljø, natur og dyr. Der bliver altså ikke sprøjtet med diverse ting, men er derimod naturlige og uden brug af pesticider. Det startede tilbage i 1988 med en økologisk mælk, som siden så har spredt sig inden for fødevarer. Nu findes der tusindvis af økologi fødevarer, som står over alt i diverse supermarkedet. Du kan både finde økologi inden for drikkelse, kød, frugt og grønt, babymad og meget andet. 

Det seneste nye inden for økologi 

Men ovenstående er det ikke eneste økologiske, der er at finde på hylderne efterhånden. Økologisk rengøringsmiddel er også en ting! Det er igen, og stadig, sundere for miljøet – inklusiv dig selv. Det kan selvfølgelig være forskelligt, hvordan økologi defineres hos forskellige produkter. Er det 100% økologisk eller skrives det, at det er økologisk blot, fordi det indeholder noget økologisk? Rengøringsmidler fra Simple Goods kategoriseres som økologisk. Det indeholder nemlig milde, naturlige og plantebaserede ingredienser, som er tilsat probiotika og 100% økologiske æteriske olier. 

Gør en forskel for dig selv 

Selvom at vi har meget fokus på, at økologi er godt for omverdenen og alt det omkring os. Så har det også en effekt på os – også selvom der er delte meninger omkring det. Et sted hvor økologisk rengøringsmiddel virkelig gør en forskel på os, er vores hud. Det er selvfølgelig ikke alle, der oplever det og oftest opleves det i forskellige grader. Men skrappe rengøringsmidler der er fyldt med parfumer og skrappe ingredienser, kan have en effekt på vores hud. 

Mange døjer med tør hud eller kløe efter brugen af rengøringsmidler, og derfor bruger flere og flere også engangshandsker for at beskytte huden bedst muligt. Men det ikke en nødvendighed, hvis du vælger økologiske rengøringsmidler, der har milde og naturlige ingredienser sig. Så hvis du næste gang ikke kan vælge, hvad du slags rengøringsmiddel, du helst vil bruge, for det virker lidt for abstrakt at tænke på jorden? Så overvej den forskel det gør for din hud. Man skal ikke se langt før, at man kan se små forskelle og virkninger med det samme. Prøv næste gang og mærk efter, hvordan dine hænder har det. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her