Få den bedste vejledning af tandteknikere omkring tandproteser

0
805
Tandprotese København

Er du skræmt ved tanken om en tandprotese? Det er der ingen grund til. En tandprotese er derimod en løsning på, hvad enten dårlig selvtillid fra udseende skift eller smerte ved bid eller tyggeevne, alt sammen grundet tandtab.  

Hvad er en tandprotese?

Helt lavpraktisk er en protese en erstatning for manglende dele. I forhold til en tandprotese betyder det altså, at det er en erstatning for en manglede eller dårlig tænder.

Den egentlige meningen bag tandproteser er at kunne indfri ønsket om det optimale tandsæt, som er med til at give det bedste resultat for patienten.

Designet gør, at tandprotesen giver et naturligt og realistisk udtryk, som for patienten vil være et selvtillidsboost og en bekymring mindre. Derudover er en tandproteser et behageligt og komfortabelt alternativ. Dette kan for patienten være en lettelse, bl.a. løsningen af smerter ved bid eller tyggeevne. Dog også de mentale problemer, som kan forekomme ved tandtab.

Historien bag tandproteser

Tandproteser er set lige siden 1700 tallet. Her eksperimenterede man med forskellige materialer og byggemetoder af proteserne. Voks, gips, porcelæn var nogle af de første materialer, som tandproteser blev udviklet i. Senere er materialer som elfenben og acryl også blevet brugt.

Selv i dag ses der en udvikling inden for faget, og ingen kliniske tandtekniker synes endnu at vide, hvor udviklingen vil føre hen.

Tandteknikere giver den bedste vurdering

Forskellige former for tandproteser

Alt efter hvilket behov og situation, som den enkelte kunder befinder sig i, så vil der være en løsning hertil. Tandproteser laves selvfølgelig individuelt for patient til patient grundet individuelle problemstillinger. En klinisk tandtekniker vil kunne vejlede og tilbyde den bedst løsning

  • Helprotese
  • Delprotese
  • Overgangsprotese

Alt efter den givne situation vil der være en løsning. Både for patienter, der oplever store smerter, så vil en tandprotese også kunne være en løsning.

Helprotese er en protese, som udgør hele tandsættet i over- og undermunden. Det tilbydes til både over- og undermunden, eller enten eller.

Delprotese er til manglende tænder ved eventuelle huller i tandsættet eller anden problematik. Det er ofte en aftagelig bøjle, som hægter sig på de resterende tænder for at opnå det bedste resultat.

Overgangsprotese er en mellemvej. Det betyder, at hvis de resterende tænder er i dårlig forfatning, og man har udsigt til at miste flere tænder. Overgangsprotesen gør, at det let er muligt at udvide protesens omfang for på den måde at gøre det nemmere for kunden og billigere.

En revolutionerende tandprotese

Et nyt materiale har gjort det muligt at fremstille nye og forbedre proteser. Tandtekniker er konstant udkig efter lettere og mere moderne måder at bruge tandproteser. Dygtige tandteknikere inden for Tandprotese København tilbyder netop dette nye produkt.

Det nye produkt gør det muligt at fremstille protesen uden bøjle, hvorved protesen altså vil fastholdes ved hjælp af de resterende tænder. Produktet vil gøre, at pasformen er mere komfortabel. Der vil også være harmoni med de resterende tænder og gummerne, fordi protesen er udviklet i et så fleksibelt og stærkt materiale.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her