Indfang de store øjeblikke i barnets første bog

0
746
Barnets første bog

Kender du nogen eller har du selv tænkt på at få fingre i en barnets bog? Barnets første bog indsamler alle de minder, som man ønsker at gemme og have tæt på sig. Derudover er det en festlig og glædelig bog at finde frem for både venner og familie.

Barnets første bog

De første år af ens liv er noget helt særligt, og de vil aldrig komme igen. Her udvikler man store kærligheder og egenskaber, som er med til at skabe glæde og lykke for både de nybagt forældre og dem omkring dem. Der findes utallige fordele ved at skrive og gemme minderne fra netop disse år, selvom man som forældre sent vil glemme tiden.

Huskeliste

Barnets første bog passer til alle, piger såvel som drenge. Bøgerne findes i utallige designs, så det passer til alle familier og hjem. Derudover kan man gemme både billeder og andre ting i plastiklommer, som let kan indsættes i ringbøgerne. Det kan dog være svært at huske alt, som man gerne vil mindes. Nedenfor er en guide over, hvad man kunne inkorporere i bogen.

  • Forløbet op til fødslen
  • De første uger
  • De første milepæle

Forløbet op til fødslen

Hele graviditet er en vigtig proces at få med i bogen. Hvordan opdagede man graviditeten? og hvordan har graviditet forløbet sig? Her kan det også være en god ide at gemme sine ultralydsbilleder, som formentlig var en af de store øjeblikke i graviditeten. Øjeblikke som babyshower og andre arrangementer vil også have en stor betydning og plads i manges hjerter, hvor venner og familien var samlet for at fejre den lille guldklump i maven.

Ideer og tankerne fra forløbet kan også skrives ned for at mindes udfordringerne og glæderne, som ens barn vil kunne læse senere. Husk selvfølgelig at skrive om selve fødslen, både godt og ondt. Her kan også inkluderes billeder og ting fra hospitalet.

De første uger

Alle babyer er forskellige, derfor vil de første uger altid være forskellige fra barn til barn. Husk at få de små detaljer med, som er med til fortælle noget om barnet personlighed og træk. Det er netop disse ting, som man vil kunne kigge tilbage på og mindes med et smil på læben.

Billeder siger mere end noget andet. Hvis bleskift og hverdagen bliver stressende og tiden er knap, så er billeder en løsning, som kan være et alternativ. På den måde vil man kunne kigge tilbage på de første tider.

De første milepæle

Hvornår tog han/hun de første skridt? Talte for første gang? samt  mange andre milepæle, som indebærer de små detaljer, der er vigtige for barnets væremåde og fremtid.

Barnets bog er til alle

Den stilfulde og lækre bog egner sig til alle familiesammensætninger. Kernefamilier, regnbuefamilier, enlige og alle andre muligheder. Det handler ikke om, at bogen skal fremstå perfekt. Det handler om at indfange og gemme virkeligheden, som den blev oplevet, da tingene skete.

Derudover tilbydes der også tvillinge udgaverne. Her er der en fin balance mellem, tvillingernes enkelte oplevelser og handlinger, samt sider der omhandler dem begge.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her