Få redskaber til at styrke samarbejdet

0
794
Få redskaber til at styrke samarbejdet med et firmaevent

Samarbejdet er det essentielle i enhver virksomhed eller organisation. Det handler om at bevare og styrke samarbejdet hinanden imellem. Der findes ingen anden bedre løsning end et firmaevent, hvor der er tænkt over detaljerne. Det vil medbringe grin og smil, men samtidig kunne tages med tilbage til den daglige gang i arbejdet. Læs mere her om det perfekte arrangement

Firmaevent styrker samarbejdet

Kom ud og få noget frisk luft

Dagen kan være lange og indelukkede. Specielt hvis man arbejder på et kontor eller generelt ikke ser meget af solens stråler i løbet af dagen. Derfor er et firmaevent optimalt at få holdt udenfor under den åbne himmel med et frisk pust til lungerne.

Der findes selvfølgelig et hav af forskellige firmaevents, som alle har deres styrker. Det kan dog anbefales at komme ud af sine komfortzone og prøve noget helt nyt. Kapsejlads er en kendt og udbredt sport på grund af mange forskellige ting. Ikke mindst fordi det giver alle lov til at opleve sjove stunder med lidt vandsprøjt i håret.

Derfor skal man vælge kapsejlads

Der er mange gode grunde til at vælge et arrangement, hvor kapsejlads inkluderes. Der gives blandt andet følgende muligheder igennem firmaeventet:

  • Styrk samarbejdet i organisationen
  • Oplev noget helt nyt
  • Få værktøjer til at udvikle sig som gruppe og individuelt
  • Oplev den perfekte teambuilding øvelse

Hele arrangementet er arrangeret til detaljer, hvor der intet er overladt til tilfældighederne. Der vil til start blive orienteret omkring dagens forløb og selvfølgelig selve metoden bag kapsejlads. Der vil være omkring 4-5 personer på hver båd. Dertil vil der i hver båd være en instruktør, som vil vejle og være en sikkerhed til de spændte og lidt nervøse deltagere. Derudover vil der være en sikkerhedsbåd i vandet under hele firmaeventet, som holder øje med, at alt forløber som det skal.

Personale eller kunder?

Denne oplagte mulighed er ikke kun egnet til personalet, men også til kunde events. Det vil give den oplagte mulighed for at komme hinanden ved og skabe en god relation. Det giver muligheden for at møde hinanden på en ny måde, og derved også lære hinandens evner og måske svagheder.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her