Opgrader din minilæsser med de rette redskaber

0
704

En minilæsser kan have mange fordele. Den har stærke kræfter og alt efter hvilken du vælger, kan det både løfte højt og bære en masse vægt. Den minilæsser du vælger, er oftest tilpasset enten din industri eller projektet, den skal bruges til. Så der er ingen tvivl om, at der findes mange forskellige slags minilæsser. Men det er faktisk ikke alt, der er til en minilæsser. Du kan nemlig opgradere ved at købe redskaber til minilæsser.

Redskaber til minilæsser – hvorfor?

Grunden til at du behøver redskaber til din minilæsser, kan være mange. Det er klart, at blot fordi du har en minilæsser, behøver du ikke nødvendigvis at have brug for redskaber til den. Men mulighederne er der og alt efter projekt og branche, kan det være nødvendigt og en god investering at købe et redskab.

Hvilke redskaber til minilæsser findes der?’

3 punktsophæng

Da minilæsseren som nævnt, er mindre end klassiske traktorer og andre læssemaskiner, så kan den komme ind, steder hvor der er smalt og ikke meget plads. I sådanne tilfælde er det ideelt med et 3 punktsophæng, da det gør, at du med din minilæsser kan flytte større redskaber fra et sted til et andet.

Asfaltfræser

Også et klassisk redskab til minilæsseren – asfaltfræseren. Den er ideel til både asfaltveje eller fortov. Den kan fræse helt ned til 120 mm dybde. Dette redskab til din minilæsser, er perfekte til f.eks. at reparere kanter eller huller i vejen. Specielt herhjemme i Danmark, hvor vejret er så dårligt og det regner konstant. Det gør tit at vores asfaltveje, har brug for lidt ekstra kærlighed. Desuden er asfaltfræser modellen MP300 med ekstra intens kraft og derfor går nedfræsningen både hurtigere og lettere.

Betonsaks

Mangler du et redskab til din minilæsser, som skal have uendelig af kræfter og med mulighed for at skære og klippe igennem selv de stærkeste materialer? Så er det betonsaksen, der er svaret. Den er god til nedrivningsarbejde – men kan også knuse beton, mursten og endda skære i metal. Der er altså nærmest ingen grænser for, hvad den kan bruges til.

Vælg lige netop det, du skal bruge

Ovenstående var blot få eksempler på de slags redskaber til minilæsser, du kan få. Der findes mange flere, og der findes der også nogle til ethvert behov. Så har du brug redskaber til din minilæsser, så tal med en professionel, fortæl hvad du har brug for og dermed få det perfekte redskab.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her