Ha’ dit kassesytem kørende mobilt!

0
623

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er det altså ikke. Du kan nemlig få et digitalt kasseapparat og bruge det som dit kassesystem. Dette gælder hvad end du er i restaurationsbranchen, detailhandler eller noget tredje. Dette system er tilpasset det hele, og du vil derfor kunne drage nytte af det, ligemeget hvad du laver og hvor du har brug for det.

Men hvorfor er digitale kassesystemer bedre end de klassiske?

Det der er med et kassestem, er at de oftest undervurderes. De er en essentiel del af oplevelsen for kunden og samtidig er det så vigtigt for virksomheden, at der bare kører og at det er let tilgængeligt og brugervenlig. Det er en ting, som man hurtigt kan bruge unødvendigt lang tid på, da det sommetider kan være svært at finde hoved og hale i de forskellige ting.

Hurtige transaktioner

F.eks. Shopbox som er et af de mobile kassesystemer, der er at finde. Det har transaktioner, der er op til 25% hurtigere end de gamle kassesystemer, der er. De er altså effektivt og tidsbesparende for kunden, der betaler. Men ikke nok med det, så gør det hele processen nemmere for de ansatte og der kommer et meget mere flydende flow. Hurtigere transaktioner giver både ansatte og kunder en god oplevelse.

Tilknyt flere forretninger

Specielt indenfor restaurationsbranchen eller detailhandlen, er det ikke unormalt at have mere end blot en enkelt forretning. Oftest har man i flere i samme by eller også er de spredt ud over landet. Men ikke desto mindre er det rart at have, at forretningerne er samlet i samme kassesystem. Det giver nemlig et godt overblik over, hvordan det i forretningen går sådan helt generelt, hvad der bliver solgt for, dine medarbejder, kunder og varelager. Kører man med forskellige systemer i hver butik, kan det være svært at skabe et overblik over, hvordan det går. I forhold til lageret og beholdningen, kan man hurtigt tage fejl af tal og beholdning og lave fejl. Med butikkerne samlet har du et godt overblik og indsigt.

Internettet – den utilregnelige ven

Nettet ryger på grund af fejl ved udbyder eller noget andet, som du på ingen måde er herre over. Vi har ingen kontanter på os længere og dankort maskinen virker ikke. Hvad gør vi? Med et mobilt kassesystem kan der betales til trods for manglen af internet forbindelse. Sker det, vil alle transaktioner blive gemt og sendt videre, når forbindelsen engang er oppe at køre igen.

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her